Kelvinstraat 4 8861 ND Harlingen info@wrunit.nl 06 536 542 63

Verhuur ~ Prijzen zijn exclusief BTW

Machineverhuur

Bij WR Unit kunt u terecht voor de verhuur van een breed scala aan machines. Denk aan heftrucks, hoogwerkers, allerlei soorten minikranen of een verhuiswagen. Misschien wilt u uw machinepark tijdelijk uitbreiden vanwege een grote opdracht. Of heeft u eenmalig een extra machine nodig. Een machine huren via WR Unit is voordelig en zorgt dat u altijd flexibel kunt inspelen op de marktvraag. Alle machines kunnen op locatie geleverd worden. Vooraf demonstreren wij het gebruik van de gehuurde machine, zodat u daarna direct aan de slag kunt. Doordat wij samenwerken met andere verhuurbedrijven kunnen wij alles leveren.

Gereedschapverhuur

Ook voor het huren van gereedschap kunt u bij ons terecht. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Heeft u bijvoorbeeld een ontstoppingsapparaat nodig voor het ontstoppen van uw riool? Een compressor om uw luchtgereedschap aan te drijven? Een sloophamer om uw betonvloer te slopen? Wat u ook nodig heeft, wij regelen het. Gereedschap kan bij ons voor verhuur afgehaald worden, of indien gewenst op locatie bezorgd.

Inclusief mankracht

Heeft u niet voldoende mankracht in huis om de klus te klaren? Of ontbreekt het u aan de juiste kennis en kunde om de gehuurde machine te gebruiken? Huur dan onze machines of gereedschap inclusief mankracht. Wij zorgen dat de klus snel en foutloos wordt geklaard door onze vakmannen.

Afhalen of bezorgen

U kunt het materieel zelf van onze locatie halen, of laten bezorgen op de door u gewenste locatie. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht. Hoe hoog deze kosten zijn is weer afhankelijk van de afstand. Vraag hiernaar als u een machine reserveert.

Op alle overeenkomsten die u met WR Unit aangaat, zijn de Huurvoorwaarden van WR Unit van toepassing. De Huurvoorwaarden kunt onderaan op deze website vinden.

Niet gevonden wat u zocht? U kunt ons altijd bellen, wij regelen alles!